Home   >  
Faciliteter   >  
Vestjysk Bank Arena & haller

De store rum

Når du skal bruge meget plads er Vestjysk Bank Arena, Vestjysk Bank Hal 3 og Lynghallen være lige de rum du har brug for
Vestjysk Bank Arena til events

Vestjysk Bank Arena er en moderne multifunktionel arena med mobiltribuner og masser af kvadratmeter. Arenaens fleksibilitet gør MAGION til dit sikre valg, hvis du ønsker en gennemført kulturoplevelse eller planlægger konferencer, messer, stormøder og andre arrangementer.

Afhængig af opstilling kan Vestjysk Bank Arena huse op til 3.500 stående tilskuere til koncerter, 1.500 tilskuere til sportsbegivenheder og op til 1.300 siddende konference deltagere.

Til shows anbefaler vi vores salsplan med plads til ca. 1.300 siddende gæster. Afhængig af setup kan salsplanen udvides til 1.900 publikummere.
Vestjysk Bank Arena til sport

Vestjysk Bank Arena indbyder til en dagligdag fyldt med idræt. Vestjysk Bank Arena er sammensat af to haller, der hver især er optegnet til 5 badmintonbaner, 1 håndboldbane og 3 minihåndboldbaner, 3 volleyballbaner og 2 hockeybaner (uden opstregning). 

Der er scoretavler i hver hal og mulighed for at opsætte bander til indendørs fodbold. Vestjysk Bank Arena indeholder også en opvisningsbane til håndbold efter internationale mål. Der er 910 tribunepladser der suppleret af stolerækker og ståpladser bringer kapaciteten op på 1.400 pladser. 
Vestjysk Bank Hal 3

Vestjysk Bank Hal 3 er en klassisk idrætshal med gode rammer til idræt som fx håndbold, basketball, fodbold, volleyball og badminton. Fordi Vestjysk Bank Hal 3 har integrerede ribber, bomme, tove og diverse gymnastik-redskaber er den velegnet til gymnastik på alle niveauer. Vestjysk Bank Hal 3 egner sig også til arrangementer med op til 500 personer afhængig af opstilling. 

Vestjysk Bank Hal 3 indeholder 1 håndboldbane, 1 basketballbane / 3 skolebasket baner, 3 volleybaner, 5 badmintonbaner, velfungerende musik- og lydanlæg. Derudover er der mulighed for at dele hallen i to gymnastik sale.
Lynghallen

Lynghallen er perfekt som håndboldhal, men rummer også andre idrætter og selskaber som fx GGIFs årlige julefrokost.

Lynghallen ligger på Sdr. Boulevard 21 [kun 5 minutters gang fra MAGION].

Ønsker I at booke Lynghallen - ring på 61506838 eller skriv til lynghallen@magion.dk.
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herPlads
til oplevelser

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.