Home   >  
Indsamling

Indsamlinger og events

Følg med i indsamlingen til Motorik- og kampsportcenteret
REMA 1000 bag tidlig julegave

60.000 kr. er på vej til Motorik- og Kampsportscenteret i en donation som Grindsteds lokale REMA 1000 købmand, Allan Mortensen, står bag. 

Donationen består af 25.000 kr. fra Købmændenes Kreditforeningsinstitut, 25.000 kr. fra REMA 1000 og købmand Allan Mortensen samt 10.000 kr. fra en lokal anonym giver.

Centerleder Henrik Steen-Andersen siger om bidraget på 60.000 kr. 

  • Når lokale erhvervsdrivende bakker op om realiseringen af foreningslivet og vores fælles idéer, er det ikke kun vigtige økonomiske saltvandsindsprøjtninger, men også enormt bekræftende og motiverende.

Tusind tak til REMA 1000 for det fantastiske bidrag!

 
50.000 kr. fra tamilerne i Billund Kommune

Der er stadig et stykke vej til indsamlingsmålet, men når tamilerne i Billund kommer med 50.000 kroner, kommer frivillige og medarbejdere bag indsamlingen et stort skridt videre.

Initiativtagere til indsamlingen var Jeayrajah Rasiah og Surendran Sivakolundu. De kan fortælle, at der blandt de adspurgte ikke var én, der sagde nej.

Mange tak til initiativtagerne og de mange, der har bidraget til indsamlingen blandt tamilerne i Billund Kommune.
Home - Grindsted

Støttegruppen er stolte af at kunne meddele, at Home Grindsted støtter Motorik- og Kampsportscenteret med 500 kr. pr. hussalg fra 1. august til udgangen af 2021. 

Vi håber naturligvis, at der kommer gang i hussalget. 

Overvejer I at sælge huset, så kontakt Home Grindsted for en uforpligtende salgsvurdering på telefon: 7677 5300.

Besøg home i Grindsted

Tak for støtten!
Hotel Hedemarken støtter byggeriet

Støttegruppen er stolte af at kunne annoncere, at Hotel Hedemarken støtter byggeriet af motorik- og kampsportcenteret. 

Der har været godt gang i salget af weekend-tapas hos Hotel Hedemarken. Det betyder, at Hotel Hedemarken kan donere 17.000 kr. til etableringen af et motorik- og kampsportcenter. 

Tusind tak til Hotel Hedemarken for støtten! 
Skjold Burne Grindsted støtter indsamling

Når man hele sin barndom har været aktiv i GGIF Gymnastik, giver det lyst til at hjælpe, når foreningen kalder.

Og Morten Kampmann Jacobsen og Nathja fra Skjold Burne Grindsted kan noget med vin, så da Sten Bang foreslog en støtte-vin som en del af støtten til etableringen af et motorik- og kampsportscenter, var Morten og Nathja med på idéen.

Køb vinen - en Toscana Rosso fra 2018 – i Skjold Burne Grindsted, så støtter Nathja og Morten indsamlingen med 10 kr. pr. flaske.

Tak for støtten! 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.