Home   >  
Indsamling

Indsamlinger og events

Følg med i indsamlingen til Motorik- og kampsportcenteret
Hotel Hedemarken støtter byggeriet

Støttegruppen er stolte af at kunne annoncere, at Hotel Hedemarken støtter byggeriet af motorik- og kampsportcenteret. 

Køber du hotellets lækre Weekend Tapas donerer hotelchef Kenneth Thomsen 50 kr. pr. bestilling til etableringen af et motorik- og kampsportcenter. 

Weekend Tapas bestilles direkte hos Hotel Hedemarken på 4110 8015. 

Tusind tak til Hotel Hedemarken for støtten!
Kræmmerhuset støtter motorik- og kampsportscenter

Er du glad for kaffe? Kræmmerhuset har en lækker Grindsted kaffe sammensat af to baristaer.

For hver pose Grindsted Kaffe solgt hos Kræmmerhuset doneres 5 kr. til etablering af motorik- og kampsportcenter ved MAGION. 

Mange tak til Lone og Kræmmerhuset!
Skjold Burne Grindsted støtter indsamling

Når man hele sin barndom har været aktiv i GGIF Gymnastik, giver det lyst til at hjælpe, når foreningen kalder.

Og Morten Kampmann Jacobsen og Nathja fra Skjold Burne Grindsted kan noget med vin, så da Sten Bang foreslog en støtte-vin som en del af støtten til etableringen af et motorik- og kampsportscenter, var Morten og Nathja med på idéen.

Køb vinen - en Toscana Rosso fra 2018 – i Skjold Burne Grindsted, så støtter Nathja og Morten indsamlingen med 10 kr. pr. flaske.

Tak for støtten! 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.