Home   >  
DGI Gavefond

DGI Gavefond

Støtte med skattefradag
DGIs Gavefond 

Som privatperson får du fradrag for din støtte, hvis du indbetaler din støtte via DGIs gavefond. 

Betalingen sker direkte på DGIs hjemmeside.

Du skal være opmærksom på, at gavebidrag til andre godkendte organisationer indregnes i beløbsgrænsen op til 16.600 kr. Fradraget gælder gavebeløb over 500 kr. 
Godkendt af SKAT

DGIs gavefond er godkendt af skattemyndighederne.

Indbetalinger er fradragsberettigede på selvangivelsen.

Hvis du ønsker det, kan DGI indberette beløbet til skattemyndighederne, således at fradraget automatisk kommer med på din selvangivelse.

 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.