Home   >  
Motorik- & Kampsportscenter

Motorik- og kampsportcenter

Foreningslivet og MAGION samler penge ind til et nyt motorik- og kampsportcenter. Følg med i indsamlingerne og byggeriet.
Så er vi i gang

I dag tirsdag den 15. marts tog borgmester Stephanie Storbank og tre idrætsudøvere fra GGIF Gymnastik, Grindsted Taekwondo klub og Bokseklub Grindsted AK første spadestik til det nye motorik- og kampsportscenter ved MAGION.

De tre var Maria Söderstrand, træner for spring talent, Haley Marie Bossen fra Grindsted Taekwondo Klub og Sebastian Friis fra Bokseklubben Grindsted AK.

Byggeriet forventes færdigt med udgangen af 2022.
Om projektet

Den oprindelige idé og vision med MAGION var at skabe et naturligt samlingspunkt i det midtjyske område. Det er lykkedes.

Efter flere års brug er der nu behov for en yderligere udbygning af MAGION. En udbygning, der vil tiltrække og samle endnu flere idrætsudøvere, og give enestående muligheder for at styrke bl.a. gymnastik, motorik og kampsport i Billund Kommune.

Der vil med det nye center skabes plads til udvikling af helt nye aktiviteter og idrætsgrene.
Mere bevægelse og sundhed

Formålet med et nyt motorik- og kampsportcenter er at skabe mere bevægelse og sundhed for borgerne i Billund Kommune.

Den primære målgruppe er naturligvis gymnastikforeninger og kampsportsforeninger, men også dagplejere, daginstitutioner, skoler, efterskoler, uddannelser, landsdels-gymnastikhold og nye formelle og uformelle sportsgrene vil kunne skabes eller udvikles i de nye rammer.

Foreningslivet og MAGION har imidlertid brug for opbakning og støtte for at realisere projektet. Vi samler penge ind i fællesskab til byggeriet og redskaber. 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.