Home   >  
Motorik- & Kampsportscenter

Motorik- og kampsportcenter

Foreningslivet og MAGION samler penge ind til et nyt motorik- og kampsportcenter. Følg med i indsamlingerne og byggeriet.
GEV giver 250.000 kr.

GEV har et ønske og en vision om at være en lokal drivkraft og give noget tilbage til de lokale andelshavere.

Derfor har bestyrelsen også vurderet at der her var en unik mulighed for at støtte et byggeri, som vil løfte Grindsted by, både for de lokale, der allerede bor i byen, men også for eventuelle tilflyttere.

I MAGION er centerleder Henrik Steen Andersen taknemmelig for støtten.

- Det er skønt at mærke den lokale opbakning. At der er andre end os der tror på, at vores motorik- og kampsportscenter virkelig kan gøre en forskel i vores by. GEV viser virkelig flaget med deres donation og vi er stolte over, at få den her støtte!


På billedet kan ses GEVs formand, Jørgen Kristensen overlevere checken til Hans Bennetzen, bestyrelsesformand i MAGION.

 
Sydbank støtter med 100.000 kr.

Sydbank er kendt som et pengeinstitut med et stærkt lokalt engagement. Og med udsigterne til et markant løft af rammerne for idræts- og kulturlivet i lokalområdet har Sydbank igen vist sig villige til at støtte lokalt.

Johanne og Lærke fra GGIFs springtalent hold glæder sig til større trampoliner, springgrav og mere plads til fx tilløb. De to piger der går på GGIFs springtalent hold, ser frem til, at de kan udvikle sig i det nye motorik- og kampsportscenter. I dag kører de til fx. Vesterlund idræts- og gymnastikefterskole, når de skal prøve nye spring af. 

Med støtten fra Sydbank kan de to springpiger se frem til en realisering af deres drømme.

På billedet ses filialchef Sofie Ross Laursen overrække 100.000 kr. til gymnaster og ledelse i MAGION.
Så er vi i gang

Tirsdag den 15. marts tog borgmester Stephanie Storbank og tre idrætsudøvere fra GGIF Gymnastik, Grindsted Taekwondo klub og Bokseklub Grindsted AK første spadestik til det nye motorik- og kampsportscenter ved MAGION.

De tre var Maria Söderstrand, træner for spring talent, Haley Marie Bossen fra Grindsted Taekwondo Klub og Sebastian Friis fra Bokseklubben Grindsted AK.

Byggeriet forventes færdigt med udgangen af 2022.
Om projektet

Den oprindelige idé og vision med MAGION var at skabe et naturligt samlingspunkt i det midtjyske område. Det er lykkedes.

Efter flere års brug er der nu behov for en yderligere udbygning af MAGION. En udbygning, der vil tiltrække og samle endnu flere idrætsudøvere, og give enestående muligheder for at styrke bl.a. gymnastik, motorik og kampsport i Billund Kommune.

Der vil med det nye center skabes plads til udvikling af helt nye aktiviteter og idrætsgrene.
Mere bevægelse og sundhed

Formålet med et nyt motorik- og kampsportcenter er at skabe mere bevægelse og sundhed for borgerne i Billund Kommune.

Den primære målgruppe er naturligvis gymnastikforeninger og kampsportsforeninger, men også dagplejere, daginstitutioner, skoler, efterskoler, uddannelser, landsdels-gymnastikhold og nye formelle og uformelle sportsgrene vil kunne skabes eller udvikles i de nye rammer.

Foreningslivet og MAGION har imidlertid brug for opbakning og støtte for at realisere projektet. Vi samler penge ind i fællesskab til byggeriet og redskaber. 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.