Home   >  
Events

MAGION Events

Når dit arrangement er gennemført.
Events

MAGION sætter rammerne for dit event i et spændende og indbydende kultur- og idrætscenter.

Vi arbejder med alle former for events og årets firmafest vil uden tvivl være mindeværdig, når afholdt i MAGION. Skal der underholdes i stor stil, tilbyder vi vores netværk til diverse agenturer – og vi sørger selvfølgelig for en nem og bekvem håndtering.

Står der motivation og medarbejderudvikling øverst på listen, finder vi den helt rette foredragsholder til at opfylde jeres ønsker og mål. Kort sagt – har I en idé og et ønske for jeres firmafest, så lad MAGION arrangere den for jer.
Spørgsmål til events?

Start altid med at tage en uforpligtende snak. Ring til Mads Søbye Helbo på 29 10 65 08 eller skriv på msh@magion.dk
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herEvents på
Magion

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.