Home   >  
Café   >  
Frisklavede Sandwich

Frisklavede Cafesandwich

Prøv vores nye lækre cafesandwich
Sund og frisk Cafésandwich

Café MAGION tilbyder fra 20. november lækre frisklavede cafésandwich. 

Fra kl. 11.30 til kl. 14.00 mandag til fredag er personalet klar til at lave en frisk og sund cafésandwich.

Der kan vælges mellem laks til 45 kr. og øvrige varianter til 40 kr.

Husk - du kan vælge mellem et stort udbud af forskellige kolde drikkevarer.
Kongen af sandwich

Der er to valgmuligheder med brød.Den ene mulighed er et Gormstykke - en rustik bolle af håndopslået dej bagt i stenovn. 

Er man mere til en burgerbolle, kan man vælge en trendy proteinburgerbolle. Brødet er sundt og proppet med proteiner og energi. 

Brødet smøres med ærtepuré, advocadocreme eller pesto. 

Der kan vælges mellem røget norsk laks, roastbeef eller serranoskinke. 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.