Home   >  
Fitness   >  
Bootcamps

Bootcamps

Intensiv og alsidig fælles træning med hundrede procent indsats - udenfor!
Hvad er en Bootcamp?

Outdoor bootcamp er inspireret af crossfit. Det vil sige at træningen bygger på kroppens naturlige bevægelser og brug af elementer i omgivelserne.

Vi har tilsat et fokus på træningsfællesskabet og det gode humør.

Alle er velkomne. Du behøver ikke være i topform, men det skal du nok komme - uanset køn, alder, erfaring, evne eller personlighed.

 
NYHED - fokus på kost

Normalt har Bootcamps udelukkende handlet om træning.

Nu kommer Bootcamp [kost+træning].

En Bootcamp med et fokus på kosten. 

Udover træningen vil alle deltagere fremadrettet få muligheden for at få et skræddersyet træningsprogram  eller en skræddersyet kostplan med opfølgning via email én gang i ugen.

 
Sådan kommer du i gang!

Kan jeg være med og hvordan gør jeg?

Det er først og fremmest vigtigt at understrege! Alle er velkomne – og man behøver hverken være stærk eller i topform, men det skal man nok komme.

Hvis du ønsker at være med, så har vi gjort det nemt for dig. Du tilmelder dig enten i MAGION Fitness eller online (via linket her på siden).

Plan og tider

Vi vil hver tirsdag fra kl. 19.15-20.15 og hver 2. fredag fra kl. 6.30-7.30 i 6 uger give den gas i holdsalen med i alt 9 træninger.

De 9 træninger fordeles således:

 • Tirsdag kl. 19.15-20.15:
 • 20/10 – 27/10 – 3/11 – 10/11 – 17/11 – 24/11
 • Fredag kl. 6.30-7.30:
 • 30/10 – 13/11 – 27/11

Det får du

For 999 kr. pr. person får du!

Medlemmer af MAGION Fitness får 10 %.

 • Valget mellem en kostplan eller en træningsplan
 • Frugt efter hver træning
 • Kropsanalyse + målinger ved start og slut
 • Små hold med max 12 pladser
 • Adgang til Bootcamp uden medlemskab af MAGION Fitness
 • Gratis oprettelse, hvis man ønsker at være medlem af MAGION Fitness
 • Du bliver del af et fedt fællesskab med Rikke Vinbech som instruktør
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.