Home   >  
Fitness   >  
Bootcamp - på hjul!

Bootcamp - på hjul!

For 399 kr. kan du komme i form til cykelsæsonen eller i gang med en ny og sundere livsstil.
Alle kan være med

Vores seje cycling instruktør Pia står klar med et 6 ugers forløb, hvor alle kan være med. Du behøver ikke have nogen erfaring med cycling - bare du er frisk på at give den en skalle i et godt fællesskab!

De første 60 minutter af hver træning er med fuld pedal og garanti for sved på panden. De resterende 20 minutter deles viden og råd som understøtter eksempelvis vægttab - det sidste med et velfortjent frugtfad.
Det får du

Træningstiderne er torsdage fra 19.10 til 20.30 på følgende datoer:

7., 14., 21., 28. januar. og 4. og 11. februar.

  • Kropsanalyse ved start og slut.
  • Frugt efter hver træning.
  • Kostråd i forbindelse med vægttab, cycling, vægttab eller muskelopbygning.
  • Et stærkt fællesskab med smil på læben og sved på panden.
  • Et kærligt spark i den rigtige retning.
  • Gratis oprettelse af medlemskab i MAGION Fitness - du sparer 199 kr. (Medlemskab er ikke et krav for deltagelse).
  • Nuværende medlemmer får 10 % på prisen.

NB! Max. 9 pladser pga. covid-19.
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.