Home   >  
Fitness   >  
MAGION Bootcamps

MAGION Bootcamps

Intensiv og alsidig fælles træning med hundrede procent indsats.
Bootcamps i MAGION

Vi tilbyder bootcamps tilpasset dine behov og din livssituation. Uanset om du vil tabe dig, i form, forbedre dig på cyklen eller måske lige har født. 

Se vores skiftende bootcamps med forskellige fokusområder og temaer.  
Spørg os

MAGION Fitness kører et udvalg af bootcamps af kortere eller længere varighed. Bootcamps er en sjov og stærk måde at skabe resultater og nå sine mål på i fællesskab med andre motiverede deltagere.

Som udgangspunkt er vores MAGION bootcamps tilrettelagt, så de kan benyttes af alle, uanset køn, alder, erfaring, evne eller personlighed. 

Har du spørgsmål til vores bootcamps? 

Få en snak med en træner i Magion fitness. Vi kan kontaktes på
tlf: 3222 4962 i den bemandede åbningstid eller på mail: fitness@magion.dk 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herMAGION
Bootcamp

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.