Home   >  
Fitness   >  
Information om covid-19 nedlukning af MAGION Fitness

MAGION Fitness er tvangslukket

På nuværende tidspunkt er MAGION Fitness tvangslukket på ubestemt tid.
Information til medlemmer

2020 har været præget af mange aflysninger og en 3 måneder lang periode med tvangslukning i foråret. Nu står vi overfor endnu en tvangslukning.

MAGION Fitness vil forblive lukket så længe myndighederne opretholder de nuværende restriktioner. 

Vi starter fra uge 12 en outdoor holdplan op. 

 
Medlemskab og tvangslukning

I foråret satte vi alle medlemskaber i MAGION Fitness og MAGION svømmehallen i bero i den 3 måneder lange periode med tvangslukning.

På daværende tidspunkt var det den rigtige beslutning og vi kunne glæde os over, at rigtigt mange medlemmer valgte at donere de penge de havde forudbetalt – det er vi ualmindeligt taknemmelige for i MAGION.

Den nuværende situations usikkerhed taget i betragtning, vælger vi denne gang også at sætte medlemskaber eller klippekort i bero.

 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.