Home   >  
Fitness   >  
Fremmøde med ansigtgenkendelse

Just Face

I MAGION Fitness bruger vi ansigtsgodkendelse som adgangskontrol.
Sådan fungerer det

I stedet for, at du checker ind med kort, bliver du fremmødt med ansigtsgodkendelse.

Det vil sige, at et indgangskamera genkender dit ansigt og herefter fremmøder dig. Husk at kigge op i kameraet, så det kan registrere dit fulde ansigt.
Fordele for medlemmerne

Fremmøde med ansigtsgodkendelse rummer fordele for dig som medlem. 

  • Du slipper for at bruge medlemskortet/sygesikringskortet
  • Automatisk fremmøde
  • Tryg træning - i ydertimerne kan vi låse dørene til centeret, så der ikke er adgang for uvedkommende. 

For at vi kan få søsat systemet har vi brug for at du opdaterer dine oplysninger samt uploader et billede gennem din brugerprofil (har du allerede et billede, bedes du tage et nyt). 

Se vejledningen her

 
Hvordan er reglerne

Teknologien bag ansigtsgodkendelse er relativt ny og kan godt give anledning til spørgsmål. 

I det system MAGION Fitness implementerer behandles kun relevante og nødvendige personoplysninger. Vi og vores leverandører følger lovgivningen i forhold til GDPR og persondatafordringen.

Der er en særlig privatlivspolitik knyttet til adgangskontrol med ansigtsgodkendelsen. Den kan du tilgå nedenfor.

Privatlivspolitik for adgangskontrol med ansigtsgenkendelse.
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.