Home   >  
Fitness   >  
Fødselsdagstilbud!

Jubii - MAGION Fitness fylder 6 år

MAGION fejrer 6 års fødselsdag med VIP-tilbud til medlemmer, konkurrencer og smagsprøver!
Gratis oprettelse!

MAGION Fitness fylder 6 år i november! Det fejrer vi med et knaldgodt fødselsdagstilbud i november måned! 

Bliv medlem for 0 kr. i oprettelse!

I MAGION Fitness får du:

  • Topmoderne faciliteter
  • Uddannet og engageret personale
  • 20 hold om ugen - fordelt på 35 holdtimer
  • Træning for alle uanset niveau
  • November måned fyldt med tilbud, smagsprøver og konkurrencer

 
Gratis kropsanalyse, konkurrencer og smagsprøver

Foruden gratis oprettelse tilbyder vi en gratis kropsanalyse. En kropsanalyse viser dig sammensætningen af fedt, muskler og væske i din krop og giver en status på din generelle sundhedstilstand. Et godt værktøj til at gå videre med et træningsprogram.

I november måned tilbyder vi derfor også træningsprogrammer til dig for kun 150 kr. Tilbuddet er gældende hver mandag, onsdag og torsdag
aften i november. Henvend dig i receptionen, så hjælper vores uddannede personale dig.

Benyt dig også af vores fødselsdagsrabat på 10 % på bodylab produkter. Smag dig frem - vi står nemlig også klar med mange smagsprøver på vores produkter i november måned.
Kom i gang

MAGION Fitness tilbyder foruden lækre, moderne faciliteter også personlig træning, kostvejledning og særligt tilrettelagte bootcamps. 

Vi har uddannede personlige trænere og kostvejledere samt super engagerede instruktører. 

Tøv ikke med at kontakte os og få en prøvetime!

 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her0 kr. oprettelse
I november

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.