Home   >  
Fitness   >  
Corona-holdtræning

MAGION Fitness åbner udendørs holdplan

Det bliver efter alle myndighedernes retningslinjer, når MAGION Fitness fra mandag den 27. april åbner for en udendørs holdplan.
Udendørs holdtræning

Det er nu muligt med en begrænset genåbning af  MAGION Fitness. Vi har glædet os til at kunne tilbyde træning igen, men det kan desværre endnu ikke blive på normale vilkår. 

Vi åbner dog for udendørs træning på 9 hold fordelt på mandag, onsdag, torsdag og lørdag.

Alle hold er med Rikke Vinbech som instruktør. Hun er topklar til at træne jer!

Alle holdene vil foregå udendørs og følger myndighedernes retningslinjer så I kan træne trygt og sikkert. 

Muligheden for makkertræning åbner også igen.
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.