Home   >  
Faciliteter   >  
Expert E-sport

Expert

E-Sport

Expert E-sport er MAGIONs E-sportcenter med 21 top gamer-pc'ere og komplet AV-udstyr til undervisning i E-sport.
Expert E-sport

Expert E-sport er MAGIONs E-sportcenter med 21 topudstyrede gamer-pc'ere og komplet AV-udstyr til undervisning i E-sport. E-sportcenteret er placeret i lyse lokaler på 1. sal og komplet udstyret med gamerstole, -mus, mekanisk tastatur og skærme designet til E-sport.

Der er etableret en ekstra hurtig fiberforbindelse til E-sportcenteret. Lokalet benyttes af 10. klassecenteret i Grindsted med deres temalinje E-sport & Gaming og E-sportsforeningen Grindsted E-sport.  
Hvad er e-sport og hvordan kommer man i gang?

I tvivl om, hvad E-sport er? Læs mere her.
E-sportcenterets hovedsponsor er Expert Grindsted.
Fiberforbindelsen er sponsoreret af Altibox
Sponsorere af gamer-pc og stole tæller Sydbank, NirasGrindsted Fællesantenne og Carlsberg Sport. 

Kunne du eller din virksomhed tænke sig at være med til at støtte rammerne for E-sporten, så hører vi gerne fra jer på +45 29 10 65 08 eller msh@magion.dk.
Vil du være sponsor?

Man kan som sponsor vælge at sponsorere en gamerstol (2.000 kr.) og/eller en gamer-pc (7.000 kr.). I kan som sponsorer som minimum forvente:

  • At I bidrager til at skabe gode og sunde rammer for områdets gamere i alle aldre.
  • Firmanavn på det udstyr I sponsorer.
  • Løbende omtale på sociale medier.
  • Navn på tavle ved hovedindgangen til MAGION.

For Gamer PC-sponsorater tilføjes:

  • Gratis brug af E-sports-lokalet én gang om året i 1 time.
  • Firmanavn synligt i lokalet.
Har du spørgsmål til e-sport?

Er du interesseret i E-sport og vil gerne vide mere om vores E-sportcenter? 

I Expert E-sport centeret er hovedparten af aktiviteterne forankret i foreningen E-Sport Grindsted. Vi hjælper også gerne med kontakt til E-sportforeningen.

Skriv til Mads Søbye Helbo på msh@magion.dk. eller ring på +45 29 10 65 08.

 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herDe rette
faciliteter

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.