Home   >  
Events   >  
Yogakoncert

Yogakoncert (unge- og kulturhuset)

Lørdagen byder på en formiddag i roen og fordybelsens tegn.

21 jan 2023

Yogakoncert


Yogainstruktør Michelle Mylius Jor guider os gennem Jin Yoga til improviserede toner og sange fra Tigeroak.om yogakoncerten

Yogakoncerten er et bevægelsesformat som byder ind til virkelig at lytte til musikken mens de blide bevægelser føre dig ind i en meditativ tilstand.

Yogakoncerten er den første åbne koncert i et hus, hvor vi ønsker os at lade musikken omfavne og bevæge os i flere formater end den klassisk koncertform.

Koncerten bliver indrammet af lækre toner og mulighed for at købe the, hyggeligt samvær der passer til din bløde og lækre lørdagsstart.

Yoga-instruktionen foregår på et niveau, hvor alle kan være med.

Det eneste du skal huske, er at medbringe din egen måtte.

Dørene åbner kl. 10.00

Pris: 60 kr. 

Arrangør: Unge- og Kulturhuset

Sted: Unge- og Kulturhusets sal. 

tigeroak

Den danske neosoul-duo Tigeroak består af Laurits Steen Møberg, elektronisk musiker, producer og guitarist, og Anna Prinds, vokalist og lyrisk komponist.

Tigeroak henter inspiration blandt Londons undergrundsjazz og hiphop, som blandet med nordiske indflydelser, bidrager til deres nuancerede lydpalette. Ved at kombinere elektroniske neosoul-grooves med figurative tekster, sigter Tigeroak mod at skabe et rum, hvor alle kan nyde musik med et mere eksperimentelt fokus.

Duoen har flere gange spillet koncerter i Paris og har indspillet musik til deres kommende album i bla. Angel-og Abbey Road Studios i London.

Michelle mylius Jor

Intuitiv yoga og bevægelses inspirator og terapeut.
Michelle har en bred vifte af uddannelser i bevægelsesfaget. Hun vil hele tiden lære, og yoga er blevet en fast praksis, fordi der her altid findes ny læring.

Michelles yogaundervisning er nærværende, omsorgsfuld, beroligende, seriøs og dyrebar.

Klassen d. 21. januar er bygget op omkring legende flows, styrkende stillinger og dybe stræk. Der vil både være plads til lethed og latter og tid til at vende fokus indad.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.