Home   >  
Events   >  
UDSOLGT Motor Mille Band Tour 2021

UDSOLGT Motor Mille Band Tour

Kom og dans med, når Motor Mille og hendes band optræder med deres nye skøre, glade og musikalske show for børn mellem 1 og 99 år.

05 jul 2021 16.00

UDSOLGT Motor Mille Band Tour 2021


Tag børn og bedstemor under armen, og glæd jer til at grine, danse og fjolle med den energiske og storsmilende Motor Mille, når hun med sit band står klar til at underholde børn og barnlige sjæle.Om koncerten

I 2016 spillede Motor Mille for første gang med sit eget band. Siden da har den underholdende pige fra Ramasjang optrådt flere gange, og nu er det tid til at gentage succesen og dele både danseglæde og grinepauser med børnene.

Motor Mille og musikanterne garanterer et show fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade. Og de sørger også for, at alle kan være med og får en god og sjov oplevelse - uanset om det er første gang, man snører danseskoene eller ej.

Motor Milles band består af Mikkel Fisker, Mads Fogt og Jens Daugaard.

Praktisk + Slikbuffet 😎

Billetpris: 140 kr.

Tidspunkt: kl. 16.00

Dørene åbner kl. 15.30

  • Både børn og voksne skal have en billet.
  • Showet varer cirka 50 minutter. 
  • Pladser på gulv (samt stole til voksne).

Café MAGION laver en lækker kage, frugt og slik buffet til børn og voksne som åbner kl. 14.45. Skal tilkøbes sammen med koncertbilletten. 

Voksne 65 kr. / Børn: 35 kr.  Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.