Home   >  
Events   >  
THRILLER LIVE

THRILLER LIVE

En hyldest til kongen af pop i MAGION! - Oplev Michael Jacksons fantastiske musik live i dette enestående koncertshow.

25 jan 2020 20:00

THRILLER LIVE


Showet kommer direkte fra Londons West End, hvor det kører på sit 10. år. THRILLER LIVE er alle dine yndlings-sange fra Michael Jackson, sat op i verdensklasse og leveret med masser af power og passion på scenen – lige for næsen af dig.THRILLER LIVE:

Det meget anmelderroste og spektakulære show fejrer verdens største entertainer gennem hele hans legendariske karriere. THRILLER LIVE er set af tæt på fem millioner mennesker i over 30 lande. Showet moonwalker lige nu hele verden rundt med en storslået og forrygende opsætning af alle de største hits fra Michael Jacksons 45 år lange musikhistorie.

Du kan glæde dig til mere end to timers non-stop musik i alle de genrer Michael Jackson mestrede; fra pop til rock, soul og disco – og naturligvis alle de allerstørste Jackson-klassikere: I Want You Back, ABC, Can You Feel It, Off The Wall, The Way You Make Me Feel, Smooth Criminal, Beat It, Billie Jean, Dirty Diana, Bad, Rock With You, They Don’t Care About Us, Dangerous, Thriller og MANGE flere.

Showet hylder også Michael Jacksons legendariske live-optrædender med nyskabende sceneshow afleveret med flair, præcision og ikke mindst Jacksons enestående engagement.

Hele showet er sat op som de største teaterproduktioner fra London, med en kæmpe besætning af fremragende sangere, musikere og dansere, der har brugt tusindvis af timer på at lave et show, der er Michael Jackson værdig.

Rigtig god fornøjelse!

Spisning og pausebestilling:

Skal jeres THRILLER LIVE-aften være helt perfekt? Så tilbyder MAGION Café en lækker showmenu serveret på vores hyggelige MAGION TORV.

I kan gå direkte fra bordet og til jeres pladser, så I er klar når alle Michael Jacksons største hits ruller ud over scenen.

Når du har bestilt billet med bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet.

Har I brug for ekstra spisebilletter - skriv til msh@magion.dk eller ring på
32 22 49 66.

Vær opmærksom på, at køb af enkeltstående spisebilletter pålægges et gebyr hos vores billetudbyder. Vi anbefaler derfor, at I køber billetpakkerne med show el. koncert + spisning for at undgå gebyret.

UNDGÅ KØ I BAREN I PAUSEN

Som noget nyt tilbyder vi, at gæster kan forudbestille drikkevarer til pausen. Drikkevarer kan afhentes i pausen i baren ved MAGION Torvet.

BESTIL TIL PAUSEN

Billetter:

Kategori A: 425 kr. inkl. gebyr / inkl. menu 625 kr. inkl. gebyr

Kategori B: 325 inkl. gebyr / inkl. menu 525 kr. inkl. gebyr

NB! Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende!
Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

Salg af spisning lukker den 23.1. kl. 12.


Vigtige tider:

Spisning starter kl. 18.00 på MAGION TORVET

Dørene åbner kl. 19.30.

Showet starter kl. 20.00

Kamera, mobil tlf., båndoptager eller lignende må ikke anvendes i salen under showet.

Showmenu:

Showmenuen er denne aften en tapastallerken bestående af røget mørbrad med peberfrugtpesto, mini røsti og roastbeef med ærtepure samt salt stubbe (tortillapandekage med fyld).

Til hovedretten serveres langtidsstegt oksefilet med timianbagte gulerødder, hariot vert med bacon og bagte løg, samt kartoffelterrin og sky sauce.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.