Home   >  
Events   >  
The Boss

The Boss - Tribute to Springsteen

100% ren Springsteen i bedste ånd og stil og en fantastisk live-oplevelse!

18 maj 2019 20:00

The Boss


Springsteen i 100 % ånd og stil. Er du til Bruce Springsteen er du også til The Boss. Arrangeres af Grindsted MusikforeningOm Koncerten

No. 1 Springsteen coverband in Europe!

Hvem er ikke til Bruce Springsteen med hele hans fantastiske og enorme bagkatalog af verdenshit på verdenshit... Det her er bare ægte, energisk og sveddryppende kærlighed til Rock'n Roll - til Bossen ham selv - og det kommer langt langt ud over scenekanten!

The Boss - Tribute to Springsteen er det eneste Springsteen coverband i Nordeuropa, der udelukkende spiller alle de populære og kendte verdenshits... numre som "Born in the USA", "The River", "Hungry Heart", "No Surrender", "Glory Days", "My Hometown", "Fire", "Dancing in the dark", "Human Touch" og ikke at forglemme "Radio Nowhere", "The Rising", "Waiting on a Sunny Day", "Badlands", "Atlantic City", "American Land" og mange mange flere. The Boss tager os med på en forrygende og fantastisk rundrejse gennem Springsteen's utallige klassikere og verdenshits.

The Boss har været i MAGION før - det var en succes. 

Billetter og spisning

Koncerten arrangeres af Grindsted Musikforening. Billetter kan købes på www.ticketmaster.dk og i MAGION. 

Billetterne koster 175,- 

Koncerten er kl. 20. 

MAGION sælger en lækker menu bestående af svinekotelet m/ben. Der til grove pommes frites, bbq sauce og sommersalat med dressing.  

Pris: 140,-

Spisning er kl. 18.30

Ønsker du mere information om dit besøg i MAGION: Generel praktisk information. 

Spørgsmål vedrørende billetkøb til koncerten rettes til Grindsted Musikforening.

 
Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.