Home   >  
Events   >  
Sports- og Kulturgalla 2020

UDSAT Sports- og Kulturgalla 2020

UDSATVi hylder Billund Kommunes kultur- og fritidsliv i DJS Arena. Uddeling af priser, underholdning, spisning.

01 apr 2020 17:30

Sports- og Kulturgalla 2020


UDSAT Årets sports- og kulturgalla 2020 med hyldest af kultur- og fritidslivet. Billetter sælges fra den 11. marts. Det er IKKE muligt at købe billetter i MAGION. Arr.: Billund KommuneDu kan indstille kandidater Til...

Hædersbevisninger

  • Året hold
  • Årets leder/træner
  • Årets kulturpris
  • Årets idrætspris
  • Årets kulturtalent
  • Årets idrætstalent
  • Æresprisen

Praktisk information

Billetter sættes i salg fra den 11. marts på billund.dk.

Billetter koster 100,- 

Alle nominerede modtager en gratis invitation til arrangementet med ledsager

Læs mere om arrangementet på www.billund.dk.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.