Home   >  
Events   >  
Sports- og Kulturgalla 2019

Sports- og Kulturgalla 2019

Vi hylder Billund Kommunes kultur- og fritidsliv i DJS Arena. Uddeling af priser, underholdning, spisning og aftenens konferencier: Lars Meldgaard.

22 maj 2019 17:30

Sports- og Kulturgalla 2019


Årets sports- og kulturgalla 2019 med hyldest af kultur- og fritidslivet. Billetter sælges fra den 7. maj. Det er IKKE muligt at købe billetter i MAGION. Arr.: Billund KommuneDu kan indstille kandidater Til...

  • Hædersbevisninger
  • Årets ærespris
  • Årets Talentpris
  • Årets spirepris
  • Årets individuelle præstation
  • Årets hold
  • Årets leder/træner

Praktisk information

Billetter sættes i salg fra den 7. maj på billund.dk.

Billetter koster 100,- 

Alle nominerede modtager en gratis invitation til arrangementet med ledsager

Læs mere om arrangementet på www.billund.dk.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.