Home   >  
Events   >  
Smilets ambassadør

Jesper Grønkjær fra Eventyrernes Klub

Smilet er det sprog, som vi alle taler.

09 feb 2023 Kl. 19.00

Smilets ambassadør


Jesper Grønkjær fra Eventyrernes Klub har en mission om at sprede smil i verdens brændpunkter.

Han mener smilet er det sprog vi alle taler – på tværs af grænser, hudfarve, social og økonomisk status, religion m.m.Om foredraget

I dette unikke foredrag tager han tilhørerne med til klodens fjerneste afkroge, når han viser hvad der sker, når man møder verden med smil, fremfor med skepsis: han sejler på tømmerflåde ned af Amazonfloden, opsøger tibetanske munke i Himalaya, de sidste rester af kannibaler på Ny Guinea, beduiner i Sahara, stammefolk i Afrika og gangstere og massemordere i Sydamerika.

Jesper balancerer skarpt mellem humor og seriøsitet i sit møde med fremmede mennesker. Foredraget er en skøn blanding af smukke fotos, unikke tv-klip, vanvittige historier. Men vigtigst af alt: der er så mange budskaber, at hans ord og holdninger bliver hængene i tankerne længe efter.

Pris: 100 kr. for medlemmer / 125 kr. for ikke medlemmer. 

Arrangør: Grindsted Husholdningsforening

 Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.