Home   >  
Events   >  
Slip sukkertrangen og tab dig

Slip Sukkertrangen og tab dig!

GRATIS Workshop af Psykoterapeutisk Hypnoseterapeut Flemming Tiro Lund. Tirsdag den 27. august kl. 19.00 i Cafémødelokalet.

27 aug 2019

Slip sukkertrangen og tab dig


I forbindelse med Grindsted Festuge afvikler psykoterapeutisk hypnoseterapeut Flemming Tiro Lund et gratis workshop tirsdag den 27. august kl. 19.00 i Cafémødelokalet.Til workshoppen vil Flemming fortælle om, hvordan du kan sige nej til for eksempel cola, slik, kage, det usunde og nej til overspisning, og dermed få et sundere og bedre liv.

Han vil fortælle om, hvordan han på meget kort tid tabte 22 kg, samt har han fået lov at dele nogle af mine klienters succes. Han vil give dig redskaber med hjem, som du kan få glæde af og starte din egen kostomlægning straks. Derudover vil han også fortælle om sit nye projekt der starter mandag den 16. september - et onlineforløb til at slippe sukkertrangen og tabe dig, hvor han støtter og guider dig i 12 uger, både gennem online session og personlig støtte. Og hvis du vælger at tilmelde dig i pausen eller lige efter denne workshop, får du en rabat på hele 1000,- (normalpris for hele 3 mdr. er 4400,-)

Til workshoppen vil du få:

  • Viden om hvordan han tabte 22 kg
  • Viden om hvad kan du gøre efter denne workshop
  • Information om hvordan mit online forløb fungere
  • Gruppehypnose til at motivere dine ønsker om forandring

 

Læs mere på: http://www.tiro-hypnose.dk/slip-sukkertrangen-2/

 

Tilmelding på sms til 29 22 87 29,

Flemming Tiro Lund
Hypnoterapeut og CoachTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.