Home   >  
Events   >  
Sherif Haps

Fødselsdagsfest med Sherif Haps

Jubiii! Sherif Haps havde tid til at komme forbi vores 10 års fødselsdag.

01 jul 2022 kl. 10

Sherif Haps


MAGION har fødselsdag og det skal fejres. Sherif Haps kommer forbi og underholder de yngste på MAGION Torvet.

Arrangementet er åbent for alle - også dagtilbud og dagplejere.Om Sherif Haps

Med over 22 millioner afspilninger på YouTube er Sherif Haps og Guffe blevet verdenskendt i Danmark. Med deres iørefaldende glade børnemusik, og gode humør, har de slået deres navn fast i alle børns hjerter.

Musik og sjov

Der er fart over feltet, når sheriffen fra det vilde vest og hans ualmindelig charmerende grib Guffe blænder op for deres koncert for børn. Sammen driller de hinanden og synger nogle af deres egne sange som f.eks.  ”Tællesangen” og mange flere af sangene som børnene kender fra YouTube.

Mød Sherif Haps  Efter koncerten er der mulighed for at møde Sherif Haps og Guffe ved scenekanten, hvor man kan få taget en selfie og sige hej til dem.

10 års fødselsdag i MAGION

Arrangementet er en del af vores åbent hus i anledning af MAGIONs 10 års fødselsdag.

Fra tidlig morgen markerer vi fødselsdagen med aktiviteter, hygge og underholdning af forskellig karakter. 

På programmet for dagen er der fx.:

Bogbyggedag, boldspil, kostforedrag, jazzmusik og forskellige aktiviteter i svømmehallen og MAGION Fitness.

Og så naturligvis en kagemand. 

Se hele programmet. Offentliggøres løbende. Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.