Home   >  
Events   >  
Rune Klan Håbefuld

Rune Klan: Håbefuld 

Rune Klan er HÅBEFULD og byder på en ny tur i sit magiske univers - med noget på hjerte!

10 okt 2020 20.00

Rune Klan Håbefuld


Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.Om SHowet

Senest Rune Klan ramte de danske scener med showet Barnløs, blev han kaldt ’modig, original, fantastisk, genial, rørende og overraskende’. Den efterhånden velkendte og unikke showform, der mixer eftertænksomhed med humor, charme, og tryl i verdensklasse, skaber et ganske særligt bånd mellem Rune og hans publikum. Det er en på opleveren – og vi må godt lege med!

Livet er sådan set godt ved Rune Klan, men derfor kan man sagtens have noget på hjerte og ekstra overskud at dele ud af fra scenen. Han lover, at ambitionerne ikke er sænket siden sidst. Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

MERE INFO PÅ: www.runeklan.dk

Showet er ikke egnet for personer under 15 år.

Showmenu

MAGION Café serverer:

HomeStyle Magion beefburger med
salat, hjemmelavede løgringe, homeslaw og 
ovnstegte bådkartofler

Blåbærmuffin og vaniljeis

Showmenuen koster 205 kr. inkl. gebyr og bestilles sammen med koncertbilletten på ticketmaster.dk. Spisning starter kl. 18.00.

Når du har bestilt billet med bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet / i samme navn.

Har I brug for ekstra spisebilletter - skriv til msh@magion.dk eller ring på 29 10 65 08.

Ønsker I at forudbestille til baren kl. 19. kan dette gøres her.

MAGION Café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på oe@magion.dk eller ringe til Caféen på 30 52 43 33.

Praktisk Info

Billetter koster 345 kr. inkl. gebyr.

Dørene åbner kl. 19.00. Ankom gerne i god tid inden showet. Vi bestræber os på at starte showet til tiden.

Showet starter kl. 20.00

Parkeringspladser findes både via Tinghusgade og Søndre Boulevard. Vær opmærksom på parkeringsbestemmelserne særligt på parkeringspladsen på Tinghusgade foran MAGION.

NB! Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

Kørestolspladser er inklusive ledsager og sælges via Ticketmaster Servicecenter 70 15 65 65.

For yderligere informationer se PRAKTISK INFORMATION

Information inklusiv info om Covid-19 tiltag

Vi glæder os til ENDELIGT at se dig og dine ledsagere lørdag den 10. oktober til Rune Klan – Håbefuld. Omstændighederne er naturligvis ikke som de normalt er til events i MAGION, men vi vil gøre vores bedste for at gøre jeres oplevelse tryg og god.

Derfor har vi samlet lidt praktisk information, vi vil opfordre jer til at læse inden besøget.

Programmet:

Kl. 18.00 – Spisning inden showet (kræver spisebillet).

Kl. 19.00 – Dørene åbner til salen.

Kl. 20.00 – Showstart

KOM I GOD TID:

Vi anbefaler gæster at komme i god tid, da vi bestræber os på at starte alle arrangementer til tiden. Arrangøren kan til enhver tid kræve dørene lukket præcist af hensyn til aktører og det øvrige publikum.

Derudover håber vi på, at folk vil udvise tålmodighed og hensyn til gældende retningslinjer vedrørende smittefaren ved Covid-19 (se mere længere nede). At ankomme tidligt er et godt middel mod flaskehalse, kø m.m. ved bar, toiletter samt i salen.

BARBESTILLING

Det vil være muligt at bestille drikkevarer online til afhentning i baren før showet. Drikkevarer klargøres til afhentning fra kl. 19. Betaling foregår online – husk din kvittering.

Bestil her

DET MÅ DU IKKE MEDBRINGE:

Videoudstyr, kamera, båndoptagere, fyrværkeri, våben samt mad og drikkevarer må ikke medbringes.

KAMERA, MOB. TLF., BÅNDOPTAGER O.L. MÅ IKKE ANVENDES I SALEN UNDER SHOW!

COVID-19 RETNINGSLINJER OG INFORMATIONER:

Det er vigtigt for os, at du og dit selskab føler jer trygge, når I besøger MAGION til kulturarrangementer. Derfor planlægger vi naturligvis ud fra myndighedernes gældende anbefalinger og retningslinjer.

For dit besøg i MAGION betyder det blandt andet:

  • Salsplanen kan være ændret siden du købte billetterne. Det gør vi for at kunne opfylde myndighedernes krav til afstand mellem publikum, der ikke kender hinanden. Tjek jeres e-mail (også spamfilteret) for e-mails fra Ticketmaster. Ved tvivlsspørgsmål kan Ticketmasters servicecenter kontaktes på 70 15 65 65. Vi håber på forståelse for dette tiltag, der bunder i myndighedskrav indført efter langt størsteparten af billetterne er solgt.
  • I skal bære mundbind, når I ankommer til MAGION og frem til I enten sidder ved et bord i baren, caféen eller på jeres plads i salen.
  • Der vil være sørget for, at håndsprit er tilgængeligt overalt i MAGION
  • Der vil være skruet endnu mere op for rengøringen.
  • Der vil ikke være udskænkning i baren efter showet.
  • Hvis du har Corona-lignende symptomer, beder vi dig blive hjemme.
  • Der er ingen fælles garderobe. Det er tilladt at tage tasker og jakker med ind i salen.
  • Hvis du føler dig usikker, kan du altid henvende dig til vores personale, som står til din rådighed.
  • Vi opfordrer jer til at efter myndighedernes krav om social afstand, god hygiejne og hensyntagen. Sammen kan vi gøre aftenen tryg og god for alle.


Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.