Home   >  
Events   >  
Olivver i Centralen

Olivver 

"Olivver er et godt bud på en dansk rapstjerne, der kan noget lidt andet end alle de andre" - Soundvenue

25 aug 2023 Kl. 20

Olivver i Centralen


Olivver er ægte, ærlig og hundrede procent sin egen.Om koncerten

Olivvers debutalbum Vågen udkom i maj 2021 og hylder mødet mellem rap og pop. 

Hans kombination af karakteristiske elementer fra hiphop som melodiske 808-beats og autotunet sang-rap tilsat en veludført popæstetik, indbragte ham en fire stjerners anmeldelse hos Soundvenue.

Singlen "Lige Nu" lå nummer et på P3 Listen i flere uger i streg, og understregede at Olivvers tur mod stjernerne først lige er begyndt. I 2021 slår han for alvor sine folder på den danske livescene med koncerter til blandt andet SPOT festival, Generator Festival og på Hotel Cecil.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.