Home   >  
Events   >  
Noa Redington

AFLYST! Noa Redington: Hvad sker der efter folketingsvalget?

Ved valget i 2019 blev nogle af vinderne fra 2015 nærmest udraderet og Rasmus Paludan kom kun med nød og næppe ikke i Folketinget. Hvad sker der nu?

19 nov 2019 19:00-21:00

Noa Redington


Sjældent har et folketingsvalg været vigtigere end valget på Grundlovsdag. Danskerne skulle ikke bare vælge en ny regering, men også en politisk retning for Danmark. Og det sker på et tidspunkt, hvor verden omkring os er i opbrud.Om foredraget

Sjældent har et folketingsvalg været vigtigere end valget på Grundlovsdag.
Danskerne skulle ikke bare vælge en ny regering, men også en politisk retning for Danmark. Og det sker på et tidspunkt, hvor verden omkring os er i opbrud.
Fake-news, populisme, apati og politikerlede er blevet en del af vores demokrati. Brexit. De nye bevægelser i Sydeuropa. Ustyrlige sociale medier. Stærke mænd i øst. Donald Trump.

Ved valget i 2019 blev nogle af vinderne fra 2015 nærmest udraderet og Rasmus Paludan kom kun med nød og næppe ikke i Folketinget. Danskerne er i bevægelse. Men hvor bevæger de sig hen?

I et skarpt, præcist og underholdende foredrag zoomer Noa Redington ind på valgets tale. Hvorfor stemte danskerne som de gjorde? Og hvad kommer det til at betyde for Danmark. Foredraget er en del af den nødvendige demokratiske samtale vi skal have efter valget. For kun ved at forstå de mennesker vi ikke deler synspunkter med kan vi blive enige om at være uenige. Selve demokratiets kerne.

Om Oplægsholderen

Noa Redington er en af landets førende og mest brugte politiske kommentatorer. Han er fast tilknyttet TV2/News og skriver den ugentlige klumme, Sigtekornet, i Politiken.
Han er kendt for sit vid og bid.

Oplægget bygger på den mest opdaterede viden om vælgernes vandringer og holdninger.
Men vigtigst: Det er dialogbaseret. Det er ikke foredrag man ”bare” lytter til. Det er et foredrag, der aktiverer dig som borger.

Foredraget er en del af AOF’s Debatkaravane:

Hvad sker der efter folketingsvalget?

Pris 50 kr.

Arrangør AOFTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.