Home   >  
Events   >  
Niels Hausgaard

Niels Hausgaard - Åh, boomer

Glæd dig til en aften fyldt med latter og underholdning i særklasse når Niels Hausgaard gæster MAGION.

23 mar 2024 Kl. 19.30

Niels Hausgaard


Den 79-årige komiker, musiker og forfatter er kendt for sit skarpe blik på samfundsforhold og evnen til at kombinere skarp humor med musikalsk talent.

Han har optrådt på scenen i flere årtier og har formået at vinde publikums hjerter med sine morsomme og tankevækkende shows.om showet - "åh, boomer"

Hausgaard tilhører de såkaldt "store årgange". Babyboomet efter Krigen. Det er han stolt af.

Derfor kalder han sin 2024 turné "Åh, boomer".

"Vi har gjort det godt, siger Hausgaard. Det var os, der fik charterflyene på vingerne. Det er mange tilbøjelige til at glemme. De unge kunne lære meget af boomerne, mener han, men de gider ikke".

Ved sin side har han denne aften Martin Schack med sig.

 

showmenu

MAGION Café planlægger en lækker showmenu bestående af:

  • Forret med laksesymfoni - grønt - creme - friskbagt brød
  • Hovedret med kalvesteg - hasselback - waldorfsalat - rosenkål - granatæble - kalvesky

Spisning starter kl. 17.30.

Spisning tilkøbes sammen med showbilletten.
Pris: 210 kr.

Har du allerede købt billet uden spisning, men ændret mening og gerne vil have spisning alligevel, kan du tilkøbe det her.

Når du har bestilt bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet / i samme navn.

MAGION Café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på oe@magion.dk eller ringe til caféen på 30 52 43 33.

billetter

Billetsalget starter fredag den 15. december kl. 10.00

Billetpris: 420 kr. (nummererede pladser i Vestjysk Bank Arena)

Spisning: 220 kr. (købes med showbilletten).

Kørestol- og handicappladser er inklusive ledsager. Sælges via Ticketmaster Servicecenter 38 48 16 30.

NB! Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

 

Praktisk info

Showstart: kl. 19.30
Dørene åbner 30 minutter før.
Der er pause i showet. 

Fotografering/optagelse af koncerten er ikke tilladt af hensyn til både kunstnere og publikum.

Yderligere praktisk information

Overnatning - besøg Hotel Hedemarken eller DanhostelTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.