Home   >  
Events   >  
Michael Falch Solo

Michael Falch Solo

Solokoncert med Michael Falch

03 mar 2023 20:00

Michael Falch Solo


Solo-koncerter med Michael Falch er berømmede for deres vekslen mellem stærke livshistorier og løssluppen intensitet.Om Koncerten

Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk.

Han har altid haft et meget trofast publikum – et publikum, der har været støt voksende siden 2017, hvor Michael Falch medvirkede i Toppen af Poppen og i 2018 udsendte sine ungdomserindringer ”Til grænsen”.

Solo-koncerter med Michael Falch er berømmede for deres vekslen mellem stærke livshistorier og løssluppen intensitet. Michael Falchs katalog af sange har deres eget kapitel i den store danske sangskat. Slå op under ”Mød mig i mørket”, ”I et land uden høje bjerge”, ”Superlove”, ”Ud af mørket” og ”Den eneste i Verden” vækker genklang i danske ører.

Falch har aldrig været bedre og demonstrerer igen og igen, at han også alene på scenen kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

Billetter

Billetter (nummererede pladser): 

Standard: 350 kr. inkl. gebyr

Billetter købt til koncerten med Michael Falch og DET BAND den 20.11.2021 er gældende til koncerten.  Gæster med billet til den oprindelige koncert placeres efter købstidspunkt i salen og får tilsendt nye billetter med nummererede pladser. 

Café MAGION serverer en lækker showmenu - UDSOLGT.

For 205 kr. får I hovedret og dessert.

Showmenuen består af to retter.

Langtidsstegt oksefilet med farseret tomat, timianglaseret gulerod, haricot vert med bacon, svampe/sennep sauce og små ristede kartofler

Desserten er mazarintærte med citroncreme og chokolade mousse.

Vi bestræber os på at servere showmenuen kl. 18. Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.