Home   >  
Events   >  
Michael Falch & Dét Band

Michael Falch og Dét Band

Michael Falch og Dét Band i MAGION

21 nov 2021 20:00

Michael Falch & Dét Band


Michael Falch har det seneste årti gennemgået en enestående kunstnerisk opblomstring - nu kan Michael Falch opleves live i MAGION.Om Koncerten

Efter mange års fravær rammer Michael Falch nu Billund Kommune og MAGION igen den 20. november kl. 20. Dørene åbner kl. 19.30

Det bliver i selskab med et af landets allerstærkeste rockbands, DÉT BAND - lejligheden forstærket med Signe Svendsen på vokal og guitar, og som altid med brødrene Skjærbæk på hhv. bas og guitar, Peter Dombernowsky på trommer og Mikkel Reumert Damgaard på keyboards.

Det nye album fra Michael Falch, ‘Forår i brystet’, har høstet mange roser hos anmelderne, der er enige om, at Falchen bare bliver ved med at udvikle sig som sanger og sangskriver med producer Lars Skjærbæk ved sin side og et band, der konstant udforsker nyt land.

Nu tager holdet ud for at forvandle gråt efterår til sitrende forår med et sæt, der byder på de stærkeste og smukkeste sange fra Falchens karriere, der begyndte i MALURT for over 40 år siden - fra ‘Mød mig i mørket’ til ‘Juble igen som fugle’.

Michael Falch udgiver i 2021 sin nye erindringsbog, ‘Over stregen’, før han igen stiller om til rock. Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og nu får publikum langt om længe mulighed for at opleve ham sammen med DÉT BAND. Der er dømt gnistrende intensitet og nærvær i særklasse på ‘Forår i brystet’-turen sidst på året.

Billetter

Billetter (stående): 

Standard: 305 kr. inkl. gebyr

+Partner: 265 kr. inkl. gebyr 

Køb SHOWMENU (215 kr. inkl. gebyr).

Showmenuen består af to retter.

Langtidsstegt oksefilet med farseret tomat, timianglaseret gulerod, haricot vert med bacon, svampe/sennep sauce og små ristede kartofler

Desserten er mazarintærte med citroncreme og chokolade mousse.

Koncerten med Michael Falch bliver solgt som ståpladser – Vi forventer at koncerten kan gennemføres som planlagt, men skulle myndighedernes restriktioner kræve en ændring af afviklingen fra stående til siddende refunderes billetter IKKE. Aflyses eller udsættes koncerten ville det blive muligt at få refunderet billetprisen.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.