Home   >  
Events   >  
Maggiduddi og jeg med fler' [Lørdag]

Maggiduddi og jeg med fler'

Med kabaretten ”Maggiduddi og jeg med fler’” inviterer Revysangens Genklang på et festligt genhør med en perlerække af danske revyviser op til i dag.

22 aug 2020 13:30

Maggiduddi og jeg med fler' [Lørdag]


MAGGIDUDDU OG JEG MED FLER' er et nostalgisk tilbageblik, men med et nutidigt og humoristisk udtryk kogt ned i en lækker kabaret.Om MaGgiduddi

”Maggiduddi og jeg med fler’” er et nostalgisk tilbageblik, men med et nutidigt og humoristisk udtryk. Kabareten er så heldig at have kapelmester John Skou til at stå i spidsen for både den musikalske og historiske del af forestillingen. Men kan han få lov til at præsentere flere års forskningsarbejde i dansk revyhistorie, når scenen indtages af tre sprælske revyskuespillere, der hver især glæder sig til at fremføre netop deres revyviser og få publikums udelte opmærksomhed?

Forestillingen instrueres af Kim Brandt, der selv er revyskuespiller og har medvirket i bl.a. Rottefælderevyen. I år er han aktuel som skuespiller i Rødvig Revyperler.

Forestillingen er støttet af Kulturpuljen i Billund Kommune og Nordea Fonden.

Medvirkende: 

På scenen: Frederik Brorson, Neklas  Klausen, Birgitte Antonius  

Musik: John Skou - Brian Svendsen

Instruktør: Kim Brandt

Revymenu

MAGION Café serverer revymenu:

MAGIONS gode Pariserboeuf m/ løg-capers-peberrod-rødbede og øggeblomme

Eller

Lækker stjerneskud m/dampet samt stegt fiskefilet -røget laks -dressing- rejer

Revymenuen koster 95 kr. +gebyr og bestilles sammen med billetten på Ticketmaster.dk. Spisning starter kl. 12.00

Når du har bestilt billet med bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet / i samme navn.

Har I brug for ekstra spisebilletter - skriv til msh@magion.dk eller ring på 32 22 49 66.

MAGION Café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på oe@magion.dk eller ringe til Caféen på 32 22 49 63.

praktisk info

Billetter koster 200 kr. inkl. gebyr.

Billetter med studierabat: 90 kr. inkl. gebyr. 

Dørene åbner kl. 13.00 - spisning kl. 12.00.

Ankom gerne i god tid inden showet. Vi bestræber os på at starte showet til tiden.

Showet starter kl. 20.00

Parkeringspladser findes både via Tinghusgade og Søndre Boulevard. Vær opmærksom på parkeringsbestemmelserne særligt på parkeringspladsen på Tinghusgade foran MAGION.

NB! Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

Billetsalget starter den 25. marts. kl. 12.

Kørestolspladser er inklusive ledsager og sælges via Ticketmaster Servicecenter 70 15 65 65.

For yderligere informationer se PRAKTISK INFORMATION

Om revysangens genklang

Revysangens Genklang er en forening, der har specialiseret sig i at fortælle dansk revysangs historie. Foreningen har de sidste par år med stor succes optrådt over hele landet med revyviser både som duo og trio. Revysangens Genklang tager med denne forestilling springet til en kabaretforestilling.

Se mere på: www.revysangensgenklang.dk

Kabareten har Danmarkspremiere i Kulturhuset Magion i Grindsted fredag den 21. august 2020 og turnerer derefter over hele landet.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.