Home   >  
Events   >  
Lisbet og Ulf - på slap line igen!

Lisbet og Ulf - på slap line igen!

Et humoristisk talkshow krydret med legendariske revynumre - alt sammen styret af Lukas Birch

18 nov 2023 Kl. 19

Lisbet og Ulf - på slap line igen!


Gå ikke glip af muligheden for at opleve to af de største danske showbizz personligheder, når de fortæller anekdoter om deres liv sammen på de skrå brædder igennem 50 år og vækker nogle af de mest legendariske revynumre til live på ny.Om showet

Det bliver en underholdende tur ned gennem ’memory lane’ tilføjet en god portion grin og anekdoter fra deres mange år i showbizz, som bare ikke må gå i glemmebogen.

Måske møder vi Dronningen? Måske møder vi Humørbomben der er glad for Cha cha cha?

Måske får vi en vise? Og måske genser vi et eller to af Lisbet og Ulfs legendariske revynumre?

Alt kan ske når man slipper to af Danmarks sjoveste mennesker løs på scenen.

Det hele styres af den unge talkshowvært Lukas Birch, der tidligere har lavet talkshows med Ulf Pilgaard, Mette Blomsterberg, ”Bag om Badehotellet” med Anne Louise Hassing og Amalie Dollerup – og Lukas er en etableret del af den danske revyscene, både som aktiv skuespiller, men han skriver også tekster til flere revyer herunder Grindsted Revyen.

Billetprisen er 320 kr. + gebyr.

MAGION ønsker at bakke op omkring vores lokale samarbejdspartner Grindsted Revyen, så for hver solgt billet doneres 10 kr. til Grindsted Revyen 2024.

Arrangeres af MAGION i samarbejde med Grindsted Revyen.

Showmenu & praktisk info

Showet starter kl. 19. Dørene åbner 30 minutter før. 

Billetter købes på ticketmaster.dk

Det er muligt via Ticketmaster at tilkøbe en lækker showmenu fra Café MAGION. Prisen for den er 225 kr. 

Til Lisbet og Ulf - showet er det en tapastallerken med soltørrede tomater, aioli, spansk skinke, frisk basilikum, høvlet parmasan, rørt laksecreme, rygeost, frisk dild. Her til hvedekerne salat og sennepsmarineret savoykål. 

Dertil kommer en tallerkenserveret rustik kartoffelmos med langtidsbraiseret gris med frisk grønt.

Spisning kl. 17.30.

Når du har bestilt billet med bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet / i samme navn.

NB! Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

Yderligere praktisk information

Overnatning - besøg Hotel HedemarkenTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.