Home   >  
Events   >  
Lis Sørensen og Pernille Rosendahl med Danmarks Underholdningsorkester

Lis Sørensen og Pernille Rosendahl med Danmarks Underholdningsorkester

To af Danmarks mest elskede og toneangivende sangerinder står på scenen sammen med Danmarks Underholdningsorkester i MAGION

22 aug 2019 20:00

Lis Sørensen og Pernille Rosendahl med Danmarks Underholdningsorkester


Koncerten bliver et gensyn med Lis og Pernilles tid sammen i “Toppen af poppen”. Koncerten rummer både deres egne numre og fortolkninger af hinandens sange – et uddrag af to toneangivende musikalske bagkataloger bundet sammen af Danmarks Underholdningsorkester.Billetter

Billetpriser 

Kategori A: 400 kr. inkl. gebyr [nummererede pladser]

Spisning starter kl. 18. Spisning koster 205 kr. og bestilles sammen med koncertbilletten på ticketmaster.dk.

Når du har bestilt billet med bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet / i samme navn.

Har I brug for ekstra spisebilletter - skriv til msh@magion.dk eller ring på 3222 4966.

NB Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

Praktisk Information

MAGION café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på oe@magion.dk eller ringe til caféen på 32 22 49 60.


Praktisk information: 
Kørestolspladser er inklusive ledsager og sælges via Ticketmaster Servicecenter 7015 6565.

For yderligere informationer se PRAKTISK INFORMATIONEventmenu

Tunmousse – 2 slags tapaspølse – hønsesalat
Honningstegt skinke – rosastegt kalvefilet – ovnristede små kartofler – røsti – ristet ratatouille grønt – broccolisalat

Tomatsalat med rødløg og bøffelmozzarella – kalvesky – bbq-sauce

Hjemmebagt brød og smør

Mazarintærte med chocolade – osteanretning – druer – kiksTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.