Home   >  
Events   >  
Lev for det halve

Foredrag ved Nanna Hyldgaard Hansen

Onsdag den 26. februar kl. 19.00 i Cafémødelokalet.

26 feb 2020 19.00

Lev for det halve


Hvis du går og drømmer om et mere bæredygtigt og mindre stressfyldt liv er her inspiration, når forfatteren fortæller, hvordan hun og familien træder af det moderne livs trædemølle, skærer forbruget ned, og lever for det halve!Om at leve klimavenligt med mere ro på i hverdagen - uden at savne noget.

Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og arbejde i balance”, giver tips til at skrue ned for dagligdagens forbrug, leve mere klimabevidst og få mere tid til det vigtige. Nanna fortæller om hvordan hendes familie har ændret livet og nu lever for halvt så mange penge som tidligere. 
Foredraget er fyldt med lette og praktiske spareråd til hverdagen.

Med sin egen familie som eksempel formidler forfatteren budskabet om at bekæmpe stress og søge et liv i balance. I Bogen ”Lev for det halve” følger vi familien i et år, hvor de rydder op i alt unødvendigt for at kunne spare og dermed arbejde mindre. 

Nanna Hyldgaard Hansen er journalist og har senest været kommunikationschef i en grøn NGO.

Se mere på http://levfordethalve.dk/

 

Entré: kr. 50,-

Arrangør: MAGION BibliotekTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.