Home   >  
Events   >  
Legeland i MAGION

Legeland i MAGION

I Vinterferien bliver DJS hal 3 proppet med sjove aktiviteter.

14 feb 2020 - 15 feb 2020 10-16

Legeland i MAGION


Fredag den 14. februar og lørdag den 15. februar fra kl. 10-16 stiller Sjov & Leg deres populære legeland op i DJS hal 3.Om legeland

Stort og sjovt legeland i Magion med sjove oppustelige aktiviteter. Masser af sjov for både store og små.

Pris. 0-1 år gratis 2-14 år kr. 70 voksne fyldt 15 samt ifølge med barn gratis.

Der kan købes mad og drikkevare i cafe MAGION.

Der kan ved indgang til legelandet købes armbånd via mobil pay, dankort eller med kontanter.

SFO, børnehaver og lign kr. 50 og kan betale via EAN nummerTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.