Home   >  
Events   >  
Lars Lilholt Solo

Lars Lilholt Solo

Det sker sjældent, at Lars Lilholt optræder alene, men nu kan den kendte spillemand opleves i MAGION kun bevæbnet med hans tre Martin-guitarer.

12 dec 2020 20.00

Lars Lilholt Solo


Lars Lilholt Solo” er en nærværende, intim og musikalsk oplevelse.

Publikum kan glæde sig til genhør med sange fra Lilholts kæmpestore bagkatalog, krydret med personlige og underholdende fortællinger fra det efterhånden lange liv, der ligger bag.Om koncerten

Lars Lilholt spiller kun en stor håndfuld koncerter i efteråret. En af dem i MAGION - så solokoncerten er en eksklusiv mulighed for publikum i det midtjyske. Lars Lilholt ser frem til at spille i november og december, for det betyder, at han også kan spille nogle af sine julesange live, som f.eks.: ”Den handler om soldaternes separate julefred på vestfronten i 1914. Og sangen ”Julenat i Betlehem” som er inspireret af mit genbesøg i Betlehem for nogle år siden.

"Min tekst til denne sang hænger stadig på den palæstinensiske side af den separations mur, der i dag omkranser den smukke gamle by Betlehem”, fortæller Lilholt, der sang sangen på DR1 juleaften sidste år.

Lilholt lover også genhør med Daltontrioens julesang ”Jul i Ingenmandsland” fra deres andet album, men derudover kan publikum se frem til at høre nye numre, skrevet under coronanedlukningen, fra den populære sangskrivers hånd.

Det er sange som Lilholt og hans band udgiver 14. marts 2021.

Koncerten afvikles i DJS Arena tilrettelagt efter myndighedernes anvisninger med hensyn til antal og afstand.

Koncerten starter kl. 20. Dørene åbner kl. 19.30.

Koncertmenu - tilkøbes ved billetkøb - serveres kl. 18.

Billetter

Nummererede pladser: 320 kr. inkl. gebyr

COVID-19 forholdsregler:

Vi afvikler vores events trygt og sikkert for jer og følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Her er et overblik over de væsentligste forholdsregler:

  • Der er krav om brug af mundbind eller ansigtsvisir med mindre du sidder ned.
  • Hold afstand og sørg for god håndhygiejne til alle tider.
  • Vores salsplan er tilpasset kravene om sikker afstand. Vi beder dig finde din plads hurtigt og i al væsentlighed blive siddende.
  • Føler du dig placeret uhensigtsmæssigt ift. afstandskravet, så giv personalet besked. Vi finder en løsning.
  • Som gæst kan du købe drikkevarer i baren før koncerten og bestille drikkevarer til pausen.
  • Vores rengøring er opgraderet
  • Tag jakken med i salen - Garderoben er lukket.
  • Er du syg eller har du symptomer på sygdom, så bliv hjemme


Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.