Home   >  
Events   >  
Lars Brygmann - Arctic Challenge

Lars Brygmann - Arctic Challenge

Fortællingen om en telttur i -32 grader.

22 sep 2022 19.30

Lars Brygmann - Arctic Challenge


Den 22. september har Grindsted Skiklub inviteret Lars Brygmann til at fortælle om Arctic Challenge.

En både grænseoverskridende og fantastisk tur over indlandsisen i selskab med ni forskellige krigsveteraner.Helt ud til kanten

At gå 400 km på ski i det øde og bidende kolde Nordøstgrønland var således noget Lars aldrig troede, han ville komme til. Men det gjorde han – og det endda sammen med ni krigsveteraner med forskellige skader. Hele gruppen havde én ting til fælles: Viljen til at overvinde sig selv og gennemføre en ekstrem udfordring. Veteranerne havde besluttet at gennemføre ekspeditionen, som selv de færreste uden skader ville kunne klare, for at flytte egne grænser såvel fysisk som psykisk på trods af benamputeringer, PTSD og andre krigsskader.

Lars og to fotografer var med for at dokumentere hele turen fra start til slut. Gruppen var isoleret og uden kontakt til omverden i de 32 dage ekspeditionen varede, og Lars kom både tæt på de enkelte veteraners personlige historier og blev presset helt ud til kanten. Han oplevede en indædt kamp mod både naturen og egne grænser, og det gik op for ham, hvad en ekstrem udholdenhedsprøve som denne krævede, og mange ting blev sat i perspektiv.

Lars fortæller om den både grænseoverskridende og fantastiske oplevelse for livet med ned til 32 minusgrader, total udmattelse og lidt for nysgerrige isbjørne.

Praktisk

Foredraget kan opleves i Unge- og Kulturhuset den 22. september kl. 19.30. Dørene åbner kl. 19.00, så publikum kan finde sig til rette inden Lars Brygmann beretter om en oplevelse, han ikke havde set komme. 

Foredraget arrangeres i anledning af Grindsted Skiklubs 40 års jubilæum i 2022, men er ikke forbeholdt medlemmer af Grindsted Skiklub.

Det er også muligt for gæster at købe billet til Lars Brygmanns fantastiske fortælling om en telttur i minus 32 grader. 

Køb billetter her på siden. Der sælges unummererede pladser.

 Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.