Home   >  
Events   >  
Kun 80 kr. pr time

Tilbud på padel

KUN 80 kr. pr. time frem ultimo marts

01 dec 2022 - 31 mar 2023

Kun 80 kr. pr time


Book nu og spil for kun 80 kr.booking

Tryk på bookinglinket og opret dit eget login - så er du klar til at booke padelbanen.

Når du har booket bane modtager du en e-mail med kode til døren (døren kan åbnes 5 min før start). Du skal taste den modtagne kode og herefter OK. Husk at tjekke uønsket mail hvis du ikke modtager mail.

En booking kan annulleres med din egen bruger ind til 4 timer før den bookede tid. Det tilgodehavende beløb (hvis du har afbooket 4 timer før) henstår på din konto og ved ny booking anvendes saldo til betaling.

Hvad er padel

Padel beskrives bedst som 50% af det bedste fra andre ketcher – og batsportsgrene og 50% sjov, adrenalin, makkerskab og hyggeligt samvær.

Det er nemt hurtigt at få det sjovt med Padel. Derfor appellerer sporten til en bred gruppe af udøvere.

Banen er omgivet af både glas og trådhegn, som begge dele bruges aktivt i spillet.

Ind til videre har MAGION en udendørs bane med lys, der kan benyttes hele året.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.