Home   >  
Events   >  
Kulturskolens Gallashow 2019

Gallashow 2019 - Tidsmaskinen

Glæd dig til denne enestående dag, der tager dig med på en fantastisk tidsrejse gennem historien.

07 apr 2019 15:00

Kulturskolens Gallashow 2019


Fantastisk oplevelsesdag med op mod 800 medvirkende og kæmpe show med solisterne Søs Fenger og Pelle Emil Hebsgaard.Ungdoms- og Kulturskolen præsenterer:

Gallashow 2019 - Tidsmaskinen

Søs Fenger og Pelle Emil Hebsgaard skal stå i spidsen for Ungdoms- og Kulturskolens Gallashow, når de tager på en eventyrlig tidsrejse i ”Tidsmaskinen” søndag den 7. april 2019. Søs Fenger, som gennem de sidste 4 årtier har betaget danskerne med sin smukke sangstemme, skal optræde sammen med et af landets største og meste talentfulde musicalperformere, Pelle Emil Hebsgaard. Sammen med Ungdoms- og Kulturskolen skal de tage publikum med på opdagelse i fortiden og fremtiden med dét, der bliver Ungdoms- og Kulturskolen fjerde store Gallashow.

En stor og alsidig oplevelsesdag

Gallashowet bliver igen en begivenhedsrig eftermiddag med mange forskellige aktiviteter rundt i hele MAGION, og hovedværket vil endnu engang være et stort show med mange medvirkende fra Ungdoms- og Kulturskolens forskellige kor og ensembler. Showets musikalske indslag får også opbakning fra Kulturskolens teater-, billed-, og ballethold, som sammen med de 2 solister sørger for et helstøbt show i flotte rammer.

Det store show starter kl. 15.00, og allerede inden da vil der i foyeren, fra dørene åbner kl. 14.00 og igen i pausen, være udstillinger med Ungdomsskolen, performance og musikalske indslag fra drama- og musikskoleelever samt fernisering med Billedskolens elever. Det bliver alt i alt en stor og alsidig oplevelsesdag, som byder på noget for enhver smag.

 

Arrangør: Ungdoms- og Kulturskolen Billund KommuneTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.