Home   >  
Events   >  
Keld & Hilda 100-års jubilæumskoncert

Keld & Hilda jubilæumskoncert - UDSOLGT

Oplev et forrygende jubilæumsshow med masser af velkendte hits og anekdoter - alt sammen akkompagneret af Mickey Pless.

25 sep 2021 Spisning 17.30 - Koncert 19.30

Keld & Hilda 100-års jubilæumskoncert


Et af Danmarks mest berømte ægtepar Keld & Hilda kan i 2021 fejrer et bemærkelsesværdigt 100-års jubilæum.

Her er det 60 år siden, at Keld Heick fik sin debut og 40 år siden, at Hilda første gang optrådte offentligt med Keld. Det skal fejres.om koncerten

Publikum kan glæde sig til en musikalsk tour de force gennem Keld & Hildas lange karriere.

Her er pigtrådstoner tilbage fra tiden, hvor Keld bl.a. blev Danmarksmester i pigtråd i 1965.

Naturligvis bliver der masser af Melodi Grand Prix nostalgi, når hele Danmarks Mr. Melodi Grand Prix Keld Heick fortæller anekdoter. 32 gange har han haft sange med i Det danske Melodi Grand Prix – og imponerende ni gange har han vundet!  

Keld & Hilda vil også undervejs krydre den musikalske fortælling med andres sange fra de sidste 60 år. Det kan være sange, der har en speciel betydning for Heick´erne eller måske sange udødeliggjort af én af de utallige danske eller udenlandske kunstnere, som Keld har haft besøg af i det populære program ”Musikbutikken”.

I det musikalske program vil Keld & Hilda også fortælle gode historier og pudsigheder fra et langt liv på landevejen som underholdere. Alt i alt venter der publikum en fornøjelig musikalsk stund sammen med Keld & Hilda i et forfriskende show med Mickey Pless. 

Billet Med showmenu

Billet med showmenu: UDSOLGT

[Unummerede pladser]

• Kalvesteg stegt som vildt med flødesovs, kartofler og waldorfsalat

• Citronfromage + kaffe

Program:

Kl. 17.30: Spisning [kræver tilkøb af showmenu]

Kl. 19.00: Dørene åbner

Kl. 19.30: Koncert inkl. pause

Kl. 21.00: Koncertslut

NB Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

Når du har bestilt billet med bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet / i samme navn.

Har I brug for ekstra spisebilletter efterfølgende - skriv til msh@magion.dk eller ring på 3222 4966.

Yderligere praktisk information

 Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.