Home   >  
Events   >  
Kandis

Kandis kommer til MAGION

Oplev en festlig aften med Danmarks mest populære danseorkester (inkl. spisning)

27 aug 2022

Kandis


Kandis gæster MAGION for første gang, men vi ved, at de er garanter for en god og festlig aften i Grindsted med masser af livsglæde og dans.Om Kandis

KANDIS er i 2022 mere aktuelle end nogensinde før. I løbet af efteråret 2021 har KANDIS haft premiere på deres biograffilm ”Kandis for Livet”, som har fået fantastiske 5-stjernede anmeldelser overalt i den skrevne danske presse og med over 70 solgte sale i de danske biografer, er filmen en kæmpe succes og en stor oplevelse for den store fanskare, som følger KANDIS.

Det har ligeledes givet KANDIS mange gange landsdækkende TV-optræden på både DR TV og TV2 i 2021, hvor de har optrådt med bl.a. soundtracket fra filmen og nogle af deres mange andre store hits.

KANDIS er ligeledes aktuelle med deres nyeste album KANDIS 21, som blev udgivet i november måned 2021.

Kandis 21 indeholder 15 nye Kandis-hit med helt samme mix og sammensætning som vi kender fra de traditionelle nye Kandis udgivelser. Alle sange med dansevenlig nerve og sjæl, som skaber glæde – også til en hver fest.

Med alle disse positive ting tager Danmarks populæreste danseorkester KANDIS i 2022 hul på endnu en sæson. For 33. år i træk kører tour bussen rundt i det ganske land for at underholde ved diverse hal arrangementer og hoteller, kroer mv. i hele vinter og efterårs perioden. Hele forårssæsonen og sommeren er det de store markedsfester og byfester der står for tur med besøg af KANDIS.

Læs mere om musikken og bandet på www.kandis.dk.

Menu

Kokken tryller følgende lækre buffet frem:

Ovnbagt laks

Æg-rejer

Tartelet m/ høns i asparges

Bruschetta m/ tunmousse

Frisk sommersalat

Ovn bagte kartofler

Kylling m/pesto

Skinke

Brie – druer

Chokoladekage              

Brød – smør – dressing                       

Praktisk

Dørene åbner kl. 18 og spisning starter kl. 19. 

Bordplanen laves med udgangspunkt i bestilte billetter så det er en god idé at bestille biletter samlet.

Bordplanen låses fredag den 19. august. Herefter er det ikke muligt at komme med ønsker til placering. 

Så frem til den 19. august kan der rettes henvendelse på  msh@magion.dk, hvis der er nogen der køber billetter og vil sidde sammen med andre, der har købt på et andet tidspunkt. Husk at oplyse ALLE billetnumre.

Alle billetterne er fortløbende nummereret efter købstidspunkt.

Se yderligere praktisk information

Koncerten arrangeres af Grindsted Musikforening i samarbejde med MAGION.

 Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.