Home   >  
Events   >  
Kandis

Kandis er tilbage!

Oplev endnu festlig aften med Danmarks mest populære danseorkester (inkl. spisning)

26 aug 2023 Dørene åbner Kl. 18.00

Kandis


Kandis er garanter for en festlig aften med masser af god musik og dans - og i 2023 er dansegulvet endnu større!Om Kandis

KANDIS er mere aktuelle end nogensinde før.

Danmarks populæreste danseorkester KANDIS tager i 2023 hul på endnu en sæson, hvor tour bussen drøner rundt i det ganske land for at underholde ved diverse hal arrangementer og hoteller, kroer mv.

Læs mere om musikken og bandet på www.kandis.dk.

Menu

Kokken tryller følgende lækre buffet frem:

Æg – rejer – mayonnaise

Hønsesalat

Tarteletter med høns i asparges

 

Kokkene skærer for :

Club skinke

 

Små ovnbagte kartofler

Frisk salat

Dressing

 

Brie – druer

Chocoladekage

Brød og smør

                     

Praktisk

Dørene åbner kl. 18 og spisning starter kl. 19. 

Bordplanen er lavet med nummererede pladser. Det betyder, at hvis I ønsker at sidde sammen, så skal I bestille billetterne samlet. 

Se yderligere praktisk information

Koncerten arrangeres af Grindsted Musikforening i samarbejde med MAGION.

Salget af billetter lukker onsdag den 23. august

 Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.