Home   >  
Events   >  
Kærlighed, gøgleri og skæve vinkler

Foredrag ved Ejvind Nielsen

Maler, skulptør, foredragsholder og forfatter Ejvind Nielsen fortæller om det vigtige i livet. Arrangeret af Grindsted Husholdningsforening.

21 feb 2022 14.00

Kærlighed, gøgleri og skæve vinkler


Hvad er det, der i grunden betyder noget i tilværelsen. Hvad er det, der sætter kolorit på livet og gør det værd at leve?

Er vi kørt fast? Er livet blevet en daglig trummerum uden indhold, spændingsmomenter, poesi og perspektiv? Hvis det er det, så lad os ændre det fra i dag!


Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.