Home   >  
Events   >  
Julekoncert: Lars Lilholt med orkester

Julekoncert med Lars Lilholt og orkester

Kom og oplev årets julekoncert i MAGION med Lars Lilholt.

10 dec 2021

Julekoncert: Lars Lilholt med orkester


Det bliver et fantastisk show når Lars Lilholt & hans store orkester med strygere og blæsere gæster MAGION fredag den 10. december.Priser og Program

Der sælges billetter i tre kategorier. 

Billetpriser inkl. gebyr

Kat. A: 450 kr. 

Kat. B: 400 kr.

Kat. C: 350 kr.

Se salsplanen via billetlinket. 

Spisning: kl. 18.00 (kræver tilkøb)

Dørene åbner kl. 19.30

Koncerten starter kl. 20.00

NB! Køb aldrig billetter af uofficielle kanaler som viagogo el. lignende! Benyt kun www.ticketmaster.dk eller ticketmaster udsalgssteder.

Yderligere praktisk information vedrørende julekoncerten

Julemenu - Udsolgt!

Kokken har sammensat en lækker menu med to retter til julekoncerten. 

Hovedret: Orangemarineret svinefilet – rødkål – kartoffelgratin – honningstegte grønsager – skysauce

Dessert: Kirsebærtrifli

Julemenuen er desværre allerede udsolgt.

Når du har bestilt billet med bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet / i samme navn.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.