Home   >  
Events   >  
Julehygge med Johan Andersen

Julehygge med Johan Andersen

Grindsted Husholdningsforening afholder JULEHYGGE

07 dec 2023 19.00

Julehygge med Johan Andersen


Grindsted Husholdningsforening afholder julehygge med historieoplæsning og sange.Tidligere skoleleder Johan Andersen vil få os i julestemning med sang og musik.
Vi synger flere af julens sange, og så vil Johan Andersen læse en julehistorie.

Der serveres kaffe, te og kage.
Det traditionelle amerikanske lotteri afvikles også i løbet af aftenen.

Med dette arrangement vil vi ønske alle en rigtig glædelig jul.

Der er tilmelding til dette arrangement.

Arrangør: Grindsted HusholdningsforeningTilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.