Home   >  
Events   >  
Jakob Svendsen - Giver Publikum Magten

Jakob Svendsen - Giver Publikum Magten

I foråret 2020 turnerer Jakob Svendsen landet rundt med sit fjerde onemanshow. Og denne gang bliver det meget anderledes.

16 maj 2020 20:00

Jakob Svendsen - Giver Publikum Magten


“Jeg har fundet ud af, at det morsomme og unikke ligger i samspillet med publikum. Jeg er vild med at møde publikum i showet”, fortæller Jakob, og derfor har han besluttet at lade publikum få magten i dette show.Om Showet

Hvorfor skal det være komikeren på scenen der bestemmer hvilken retning showet skal gå? Er det ikke mere oplagt at lade publikum vælge retningen?

Gennem en række valg i showet får publikum lov at bestemme handlingen, hvilket vil sige at hverken de eller Jakob ved hvordan showet ender.

Med sin energiske, intelligente og personlige stil er Jakob præcis den komiker der kan agere i den spontanitet der kommer til at opstå på sådan en aften.

“Det bliver nok en smule kaotisk, for jeg skal prøve at holde styr på hvor publikum leder os hen, og alle aftener bliver forskellige. Og jeg glæder mig, for det bliver helt sikkert sjovt. Seriøst! Vi skaber showet sammen!  Og så ender jeg nok med at have forberedt flere jokes end folk hører på den enkelte aften. For når publikum får magten, så er det også dem der vælger.”

Netop valg bliver omdrejningspunkt i showet.

Livet er fyldt med valg.
Skal du vælge det ene eller det andet? Hvad nu hvis dit valg betyder at du kommer til at gå glip af noget? Ethvert valg medfører et fravalg - men kan vi overhovedet acceptere det i dag, hvor FOMO (Fear Of Missing Out) ligger så grundlæggende i vores kultur?

Og selv hvis du lader være med at vælge, så vælger du faktisk.

Så vælg at købe din billet, og vær med til at bestemme når Jakob Svendsen Giver Publikum Magten.

Jakob Svendsen vandt Danish Open i stand-up i 2010. 

Alle tre tidligere onemanshows har nomineret ham til Talentprisen til ZULU Comedy Galla (2015, 2016 og 2018).

Derudover kender du ham fra ZULU Comedy Fight Club LIVE, utallige standupshows i hele landet, fra podcasts og radio - og nu også snart som ham hvor du bestemmer handlingen i hans show.

Det praktiske:

Pris: 185 kr. (ikke-nummererede pladser)

Pris for campus-elever eller studerende: 110 kr. NB Kan kun købes i MAGION ved forevisning af studiekort. 

Dørene åbner 19.30.

Showet varer lidt over 1 time. Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.