Home   >  
Events   >  
I Dronningens fodspor

12 år i Dronningens fodspor med hjertet forrest

Foredrag med tidligere stuepige og kammerjomfru Kathrine Krupsdahl Svendsen

22 mar 2022 19.00

I Dronningens fodspor


Kathrine Krupsdahl Svendsen fortæller gennem egne erindringer om dagliglivet og om de store begivenheder som ansat ved hoffet i årene 1997-2009.

Begivenhedsrige år med kongelige bryllupper, runde fødselsdag og begravelse.

Arrangør: Grindsted Husholdningsforening.


Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.