Home   >  
Events   >  
Hvordan er DIN personlighed en styrke for succes?

Hvordan er DIN personlighed en styrke for succes?

Foredrag med Torben Lorentsen den 28. april kl. 19.00

28 apr 2020 19.00

Hvordan er DIN personlighed en styrke for succes?


Det er vigtigt, at vi har balance på alle 3 plan: Det personlige, Det nære netværk - familie/venner og Vores arbejde/uddannelse – det er det der hjælper DIG til, at undgå stress og skaber dig et glad og positivt liv.Er DIN personlighed en svaghed eller en styrke for det du opnår her i livet?...  

En undersøgelse fra Stanford University har vist, at det ikke er vores viden, der har størst indflydelse på de resultater vi opnår – det er vores personlighed. På foredraget vil du få, at vide HVOR stor indflydelse den har på DINE resultater og du vil få indsigt i HVORFOR, det har så stor en indflydelse.  

Du vil få indsigt i, hvorfor din passion er så stor en drivkraft for DIG og de resultater du opnår.  

 

Pris: 150 kr.

Billet købes via FOF's hjemmeside her eller ved at ringe til 76 25 89 88. 

Arrangør: FOF Horsens-Hedensted-Vejle

Et foredrag med Torben gi’r dig:

  • Høj energi og jordnær tilgang til vores komplekse liv
  • Inspiration til valg af retning – uddannelse … job … karriere
  • Fremelsk og udlev din indre passion og nå dine mål
  • Forstå, acceptér og anerkend dig selv som den, du er
  • Simple redskaber til at tage ansvar for DIG
  • Forsknings- og evidensbaseret viden om DIG.  

Torben brænder for at hjælpe mennesker med, at DE bruger deres energi på det der mening i DERES liv og det gør han som foredragsholder, underviser og mentor i såvel erhvervslivet og for private – vi er alle mennesker 100% af tiden uanset om vi er på arbejde eller har fri.

Læs mere om Torben her: https://www.torbenlorentsen.dk/Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.