Home   >  
Events   >  
Hvad er sundhed for dig?

Foredrag med vane- og overspisningscoach Lea Vaaben

Arrangeret af Grindsted Husholdningsforening

14 nov 2022 Kl. 19.00

Hvad er sundhed for dig?


Kom til et spændende foredrag med Lea VaabenOm foredraget

Foredraget vil b.la. omhandle hvad sundhed er for dig? Hvad vil det sige at være nysgerrig på dine adfærdsmønstre og vaner, frem for at gå på tidens næste trend kur.

Nøglen til vægttab ligger i din adfærd. 

Vi skal også snakke om skyld og skam både ift. hvordan man ser sig selv, og de adfærdsreguleringer man gør sig for at passe ind i flokken. 

Kr. 50,00 for medlemmer / Kr. 75,00 for gæster.

 Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.