Home   >  
Events   >  
Hr. Weyse & Badehotellet

Hr. Weyse & Bade-
hotellet

Glæd jer til en dejlig aften i selskab med Hr. Weyse – alias skuespiller Jens Jacob Tychsen

01 feb 2019 @ 20.00

Hr. Weyse & Badehotellet


På underholdende vis vil Jens Jacob Tychsen tage jer med på en forrygende tur bag kameraet og fortælle historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.Hr. Weyse & Badehotellet

I vil bl.a. høre om arbejdet med rollen som den flamboyante Edward Weyse, sangene fra dengang og samarbejdet med skuespillere og karakterer. På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér- vil du desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.

I får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre - og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

Jens Jacob Tychsen er uddannet fra skuespillerskolen ved Aarhus teater og har medvirket i en lang række forestillinger på de københavnske teatre. På tv har du kunnet opleve ham i serier som Borgen, Forbrydelsen 2, Rejseholdet og Sommer.

Billetpriser:

Billet: 220 kr. inkl. gebyr.

Billet + Fru. Andersens menu: 445 kr. inkl. gebyr. (begrænset antal - der sælges ikke separate spisebilletter).

Fru Andersens menu består af en forret med butterdejsskal med stegt fiskefilet, asparges og rejesauce. Hovedretten er wienersnitzel med ærter og brasede kartofler og en dessert med Fru Andersens' citronfromage med flødeskum.

KØB BILLET

Vigtige tider:

Spisning kl. 18.00

Dørene åbner kl. 19.30

Showstart kl. 20.00

Sted: MAGION Foyer

Kamera, mobil tlf., båndoptager eller lignende må ikke anvendes i salen under showet.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herPraktisk
information

MAGION café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på ls@magion.dk eller ringe til cafeen på 32 22 49 60.

MAGION er røgfrit. Men skulle rygetrangen alligevel trænge sig på, henviser vi til udendørsarealerne omkring MAGION, og gør samtidig opmærksom på, at trappen ude foran hovedindgangen også er røgfri.

MAGION ligger i Grindsted på adressen Tinghusgade 15, 7200 Grindsted. Vi har tilknyttet parkeringspladser foran og bagved vores bygning. Ved større arrangementer anbefaler vi at køre efter parkeringspladsen bagved MAGION på Søndre Boulevard 10, 7200 Grindsted.

Skulle begge parkeringspladser være optaget, kan man også parkere på Campustorvet overfor MAGION - dog skal man være opmærksom på tidsbegrænsningen på disse pladser. 

Til koncerter som denne vil der altid være plads til kørestolsbrugere og deres ledsager. Husk blot venligst ved billetkøb at oplyse, at I ønsker en kørestolsplads, og der vil til koncerten være reserverede pladser til Jer. MAGION har desuden handicapfaciliteter i form af brede indgange, elevator ned til DJS Arenaen og handicapvenlige toiletter. Derudover kan kørestolsbrugere parkere tæt ved hovedindgangen, hvor de også kan entrere MAGION via rampen. Kontakt MAGION for yderligere information.MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.