Home   >  
Events   >  
Halløj i Hallen i november

Halløj i hallen

Så er GGIF tilbage med gymnastiksjov for børnene!

20 nov 2022 10:00-12:00

Halløj i Hallen i november


En hyggelig og aktiv formiddag i MAGION med redskabsbane. Det koster 10 kr. pr. besøgende, som betales ved indgangen til Vestjysk Bank Hal 3. Her får I et mærke, der giver adgang til Halløj i Hallen. Der er adgang fra kl. 10 til 12.GYMNASTIK

I Vestjysk Bank Hal 3 har GGIF Gymnastik sat redskabsbaner op, så der er rig mulighed for at få bevæget sig og få prøvet kræfter med lidt af hvert.

Der er instruktører og hjælpetrænere til stede, men al leg foregår på eget ansvar.

Uanset om I kender til gymnastik, så kig forbi. Alle er velkomne.

Arrangeres af GGIF Gymnastik.Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem herHalløj
i Hallen

Halløj i Hallen er fede aktivitetsdage i MAGION 


GGIF Gymnastik arrangerer med jævne mellemrum aktivitetsdage med redskabsbaner og masser af mulighed for sjov bevægelse. Hold øje med magion.dk.


MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.