Home   >  
Events   >  
Gratis svømning i Januar

Medlemsfordele: Gratis svømning

I januar tilbydes medlemmer af MAGION Fitness gratis svømning

01 jan 2022 - 31 jan 2022 Januar

Gratis svømning i Januar


Som medlem af MAGION Fitness kan du få tilknyttet svømning gratis på dit medlemskab i januar måned.I vandet?

Medlemmer af MAGION Fitness får mulighed for at svømme i den offentlige åbningstid og kan deltage på alle holdene organiseret af MAGION (kræver ikke tilmelding).

Medlemmer får alt dette gratis og sparer 150 kr.

Sådan gør du

Henvend dig i MAGION Fitness i bemandingstiden. Så hjælper personalet dig med at sætte adgang til svømmehallen på dit medlemskab.

Medlemskabet med gratis svømning ophører ved udgangen af januar måned. Ønsker du at bibeholde et medlemskab med svømning, står vi klar til at gøre det permanent. Tilmeld dig
nyhedsbrevet


MAGION Kultur- og Idrætscenter er det naturlige samlingspunkt i det midtjyske område og hele Grindstedegnens fælles mødested.

Accepter betingelser - Læs dem her

MAD & MØDER


Her dannes rammerne om møder og konferencer i levende omgivelser. Lokalerne og faciliteterne kan rumme både store og små arrangementer. Caféen sørger for friske forsyninger og forplejning efter ønske.

ÅBNINGSTIDER


MAGION Kultur- og Idrætscenter har generelle åbningstider samt individuelle åbningstider inden for de forskellige afdelinger og faciliteter. Her finder du åbningstider for fitness, svømmehal og café.

INFORMATION


Fra events og kulturelle tilbud til café og aktivt idræts- og forretningsliv. Her finder du generel praktisk information omkring parkering, muligheder for kørestolsbrugere samt info omkring hal- og lokalebooking.

SPONSORER


MAGION Kultur og Idræt bygger på et uundværligt samarbejde med lokale og regionale sponsorer. Vi søger hele tiden nye partnere blandt virksomheder, der vil være med til at udvikle kommunens levende idræts- og kulturliv.